Menü
Hiba történt a kitöltésben
Mondd el a véleményed!

Beszélj Angolul: Nyelvi Gyakorlatok 17-28

12 nyelvi gyakorlat kezdőknek/újrakezdőknek. Akár tanultál már egy kis angolt, de bizonytalan vagy, akár teljesen kezdő vagy, ez a tananyag ráállít az angol gondolkodásra és értésre, valamint a gyakorlatokon keresztül a beszédkészségedet fejleszti: magabiztossá tesz és stabil, precíz alapokat ad.
14839 megtekintés

12 nyelvi gyakorlat

Ez a tananyag 12 záró gyakorlatot, és a hozzájuk tartozó prezentációkat és szókincs gyakorlatokat tartalmazza. Ezek a gyakorlatok szisztematikusan vannak egymásra építve, hogy egy kezdő számára biztonsággal tanulható legyen.

A 12 gyakorlat témái:

 • Drill 17: “Mit csinál?”
 • Drill 18: “Mit csinálnak?”
 • Drill 19: “Hova?”
 • Drill 20: “Mit fog csinálni?”
 • Drill 21-22: “Kinek?”
 • Drill 23-24: “Hol van?” Hol vannak?” “Van-e?”
 • Drill 25: Tud
 • Drill 26-27: “Szereted?”
 • Drill 28: “Honnan származik?”

77db Videó, közel 5 óra felvétel

A 12 db gyakorlat 77db videóra van lebontva. Ezek a videók lényegre törőek, sallangmentesek, csak olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek az értés készségét építik. A videók hossza 3-6 perc, azaz élvezetesen dolgozhatók fel.

Kérdés-válasz alapú gyakorlatok

A záró gyakorlatokat megelőző anyagok “fülre gyúrnak”. Az alapelv az, hogy nem beszélünk addig, amíg füllel nem értünk. A célunk azonban a beszéd, így a prezentációk és a szókincs gyakorlása után jöhet a kérdés-válasz gyakorlat. Ezek a gyakorlatok már a beszédkészséget fejlesztik.

100% angol nyelvű anyag

A teljes videó- és hanganyag angol nyelvű. A cél az, hogy az angolt képes legyél megérteni anélkül, hogy fordítanál. Ez a tananyag egy magyaroknak készített valódi megoldás.

Professzionális illusztrációk

Amikor 2007-ben elkezdtem az anyagon dolgozni, az első az volt, hogy felfogadtam egy hivatásos illusztrátort, aki közel 1000 illusztrációt készített exkluzívan nekem. Ezek az illusztrációk tehát nem internetről letöltött vegyes anyagok, hanem egységes arculatú, a feladatra készített képek.

Londoni hangfelvételek

A záró gyakorlatok videóinak hanganyagát egy londoni testvérpár vette fel. Az anyag tehát a mai londoni akcentust is füledbe teszi. Lehetőséged van tehát arra, hogy amit már magabiztosan megértettél, most anyanyelvi angolok beszédén keresztül is újrahallgasd és -értsd, valamint arra, hogy a kérdésekre válaszolj.

Letölthető anyagok

Mivel az anyag konkrét feladatokat tartalmaz , a képeket pdf formátumban, professzionálisan megszerkesztve letöltheted, majd nyomtathatod. A záró gyakorlatok videójának hangját szintén letöltheted, így bárhol hallgathatod, a kinyomtatott anyaggal pedig számítógép híján is  gyakorolhatsz.

Professzionális videofelvételek

Évek óta foglalkozom videózással, fél professzionális szinten. A videók minőségére büszkék vagyunk: különös gondot fordítottunk az egységes megjelenésre, a képminőségre és a tiszta hangminőségre. A cél a maximális komfort kialakítása volt. A videók webre vannak optimalizálva, így lejátszásuk nem okozhat gondot.

Ez az anyag bizonyítottan működik, a visszajelzések pozitívak.

A kurzus ára: 3.890 Ft Megvásárolom
 • Bizonyítvány a kurzusról
 • Korlátlan hozzáférés
 • Mobil elérés

1. Fejezet: Drill 17 “Mit csinál?”

2. Fejezet: Drill 18 “Mit csinálnak?”

3. Fejezet: Drill 19 “Hova?”

4. Fejezet: Drill 20 “Mit fog csinálni?”

5. Fejezet: Drill 21 “Kinek?” I.

6. Fejezet: Drill 22 “Kinek?” II.

7. Fejezet: Drill 23 “Hol van?” “Van-e?”

8. Fejezet: Drill 24 “Hol vannak?” “Vannak-e?”

9. Fejezet: Drill 25 Tud

10. Fejezet: Drill 26 “Szereted?”

11. Fejezet: Drill 27 “Szereti?”

12. Fejezet: Drill 28 “Honnan származik?”

“Bármit tanulsz, magadnak tanulod.”

- Arbiter Petronius