Menü
Hiba történt a kitöltésben
Mondd el a véleményed!

Ultimate Excel - alapozó és haladó összevont kurzus

Az Excel használata nem ördöngösség, mégis rengetegen tartanak tőle, pedig nem nehezebb, mint végig játszani bármelyik lövöldözős játékot vagy lányok esetében a Sims-t, viszont sokkal hasznosabb a tanulmányok során, a munkában, a hétköznapi életben.
25494 megtekintés

A kurzus folyamán gyorsan, röviden, sallangok nélkül sajátíthatjátok el a Microsoft Office táblázat kezelőjének, az Excelnek alapjait.

Az 1. fejezetben rövid elméleti ismeretek után rögtön a közepébe vágunk és gyakorlati példákon keresztül sajátítjuk el a szoftver használatát. A kezelő felület megismerésétől kezdve az alapműveleteken, formázásokon keresztül, a munkalapok használatát és a diagramkészítést megismerve, eljutunk alap és összetettebb függvények definiálásáig. Nem hagyhatod ki az Excelt az életedből, hiszen az állásinterjúkon a második kérdés rögtön az angol nyelvtudás után, hogy tudsz-e Excelül?!

A 2. fejezet kapcsán ugyanaz a recept, mint az alapozó fejezet esetében. Vegyünk egy kis logikát, az életből vett összetettebb feladatokat, fűszerezzük meg egy szoros időkorláttal, ízesítsük elegáns megoldásokkal, tálaljuk letisztultan és szemléletesen, helyezzük ezt egy Excellel terített asztalra (Desktop-ra), ráadásul mindezt percek alatt. Na, ez az Excel haladó használata! Amikor a kisujjadból rázod ki a pivot táblát, az FKERES függvényt, Te formálod a diagramot és nem ő Téged, pillanatok alatt készítesz statisztikákat, jobban ágyazol függvényt egymásba, mint az ágyad reggel, banki kalkulátorok nélkül száítod lekötéseid hozamát és hiteleid kamatát, vagy éppen komplex feladatokat oldasz meg úgy, hogy a ZH-n vagy vizsgán még meg sem kaptad a feladatsort, de már visszaadtad kijavítva.

A kurzus ára: 6.990 Ft Megvásárolom
  • Bizonyítvány a kurzusról
  • Korlátlan hozzáférés
  • Mobil elérés

“Minden jó azoknak jut, akik megszerzik a tudást.”

- John Steinbeck