Menü
Hiba történt a kitöltésben
Mondd el a véleményed!

Képszerkesztés és képmanipulálás, GIMP

Megtanulod az ingyenes és nagy tudású GIMP képszerkesztő program használatát és a digitális képszerkesztés elméleti hátterét.
6567 megtekintés

2014-et írunk, amikor már szinte intravénásan kapjuk a digitális információkat. Ha kíváncsi vagy ennek egy részletére, a képszerkesztés tudományára, akkor ez a sorozat neked való. Legyél kezdő, aki eddig csak a szomszédjától hallott a pixelekről, legyél tapasztalt, aki már próbálgatta a képmanipuláló szoftvereket, biztosan tanulni fogsz!

Az alapoktól, a digitális kép létrejöttétől, az RGB modellen át eljutunk addig, hogy megismerjük a képszerkesztés magas szintű eszközeit és olyan képeket rakunk össze, amiről eddig csak álmodtál: Embereket klónozunk, vagy tüntetünk el a képekről, kutyákat és macskákat keresztezünk, panorámaképeket készítünk, régi képeket retusálunk.

 Tudásszomj nem marad kioltatlanul: A sorozat végére megtudod mi az a hisztogram, az antialiasing, a digitalizálás, az interpoláció, mik azok a rétegek és ha ez nem lenne elég akkor a fejedbe vándorol minden olyan képmanipulálással kapcsolatos fogalom amit Neked, digitális vándornak a jövőben tudnod kell!

A kurzus ára: 6.990 Ft Megvásárolom
  • Bizonyítvány a kurzusról
  • Korlátlan hozzáférés
  • Mobil elérés

1. Fejezet: Alapvető tudnivalók a digitális képekről

2. Fejezet: Kijelölő- és transzformáló eszközök

3. Fejezet: Rajzolás és képkorrekció

4. Fejezet: Ismerkedés a rétegekkel

5. Fejezet: Réteg alapú feladatok

6. Fejezet: Komplex és nagyszabású projektek

“Ahogyan a használatból kikopott vasdarab rozsdásodni tud, úgy indul romlásnak a tétlenségre kárhoztatott elme.”

- Leonardo da Vinci